‘Het streven naar mooie milieubewuste ruimtelijke oplossingen is voor ons een ‘must’ met het oog op de toekomst. Wij willen in onze ontwerpen laten zien dat aandacht voor milieu en design heel goed samen gaan’.

Evelien en Mariëlle – interior for tomorrow

Op basis van een programma van eisen en onderzoek wordt voor uw project een ruimteconcept en -ontwerp ontwikkeld. Marielle en Evelien van ‘Interior for tomorrow’ stellen zichzelf de vraag: “Hoe kunnen wij het interieur zo ontwerpen dat het dagelijks leven thuis of op de werkplek mooier, aangenamer en functioneler wordt?”

Naast de ruimte zelf, zijn natuurlijk de gebruikers en hun activiteiten een belangrijk uitgangspunt om tot een ontwerp te komen. Alle werkzaamheden gebeuren daarom in nauw overleg met de opdrachtgever. Door de intensieve samenwerking zal het eindresultaat altijd passend zijn en geheel aansluiten bij de eerder vastgestelde eisen en wensen.

interior for tomorrow streeft in haar ontwerpen naar een circulaire werkwijze. Zij benaderen hun interieurontwerpen circulair, hechten waarde aan hergebruik van materialen en meubels, het toepassen van materialen en meubels die hernieuwbaar en van natuurlijke oorsprong of biobased zijn.

Marielle en Evelien hebben voor de circulaire showroom van Cantor, in Zoeterwoude, een concept en definitief ontwerp ontwikkeld en gerealiseerd.

www.interiorfortomorrow.eu