“We willen mensen laten zien dat met een beetje liefde en zorg het meeste afval een toegevoegde waarde kan worden en daarmee een positief effect kan creëren.”

Tynke van den Heuvel – Studio Wae

Studio Wae wil een groot impact hebben op de bestaande afvalstroom. Omdat hun producten betaalbaar zijn en dus in concurrentie met niet-circulaire producten, kunnen zij grote hoeveelheden produceren.

Het unieke ontwerp is geïnspireerd op de Nederlandse kunstenaar M.C. Esher. U kunt ervoor kiezen om met de tapijttegels van Studio Wae het gehele oppervlak van uw kantoorvloer te bedekken of u puzzelt uw gepersonaliseerde tapijt in afmeting of vorm naar wens. Studio Wae kan ook uw huidige kantoorvloer tegels opnieuw gebruiken en deze omzetten naar een 100% circulair, mooi, uniek en fris tapijt of vloer.

Hun product is gemaakt van 100% hergebruikte tapijttegels die zijn gewonnen uit Urban Mining. Dankzij de simpele toepassing van uitsorteren, snijden en assembleren is het mogelijk om van afval, hergebruikte tapijttegels, nieuwe producten te maken zonder daarbij veel COuit te stoten.

www.studiowae.nl