“We willen mensen laten zien dat met een beetje liefde en zorg het meeste afval een toegevoegde waarde kan worden en daarmee een positief effect kan creëren.”

Tynke van den Heuvel – Studio Wae

Studio Wae wil een groot impact hebben op de bestaande afvalstroom. Omdat hun producten betaalbaar zijn en dus in concurrentie met niet-circulaire producten, kunnen zij grote hoeveelheden produceren.

Het unieke ontwerp is geïnspireerd op de Nederlandse kunstenaar M.C. Esher. U kunt ervoor kiezen om met de tapijttegels van Studio Wae het gehele oppervlak van uw kantoorvloer te bedekken of u puzzelt uw gepersonaliseerde tapijt in afmeting of vorm naar wens. Studio Wae kan ook uw huidige kantoorvloer tegels opnieuw gebruiken en deze omzetten naar een 100% circulair, mooi, uniek en fris tapijt of vloer.

Hun product kan zowel gemaakt worden van 100% hergebruikte tapijttegels die zijn gewonnen uit Urban Mining, danwel reststromen vanuit de fabriek waarbij gebruik gemaakt wordt van afgekeurde tapijttegels. Dankzij de simpele toepassing van sorteren, snijden en assembleren is het mogelijk om van afval nieuwe producten te maken zonder daarbij veel CO2 uit te stoten.

www.studiowae.nl