is dé leverancier van nu, met een circulaire design collectie aan kantoormeubilair. Ontworpen en geproduceerd door diverse lokale duurzame ondernemers.

De collectie van Cantor is gevuld met design meubilair voor de kantooromgeving. Niet alleen het eindresultaat van deze producten, kwalitatief en esthetisch verantwoord design meubilair, is van belang. Het circulaire gedachtegoed is net zo belangrijk. Cantor bestaat namelijk uit een diversiteit van producten en accessoires, die ontwikkeld en geproduceerd zijn vanuit deze gedachte. Dit staat voor producten hun waarde laten behouden, hergebruik stimuleren en zo min mogelijk afval creëren.

Wij van Cantor houden van de eerlijke verhalen achter onze producten en snappen de toewijding van de duurzame ondernemers tijdens de productie aan het meubilair. Het gebruik van ‘nieuwe’ grondstoffen komt nauwelijks aan de orde. Materialen worden zo benut, zodat ze ook weer makkelijk gescheiden kunnen worden wanneer het product niet meer voldoet aan gebruikseisen.