april | 2022

Wilbur van der Velde is eigenaar van Cantor, Interstuhl NL & BE en WeFurn. Hij is een inspirerende ondernemer in hart en nieren, gelooft in de circulaire economie en is altijd op zoek naar iets nieuws dat ons leven kan verbeteren. Een goed gesprek? Daar maakt hij graag tijd voor vrij en dat kwam ons even goed uit!

founder & CEO van cantor circulair

Wilbur van der Velde

Een blijvertje

Mijn vrouw Annemarie en onze dochters! En circulaire economie is zeker een blijvertje. Ik was zeker niet meteen waanzinnig enthousiast toen ik hoorde over de circulaire economie en dacht eerst: ‘wat is dit nu weer?’ Kennelijk heeft het me toch geraakt, want twee jaar later was ik zo enthousiast en zijn we een aantal initiatieven gestart met partners waar we al jaren graag mee samenwerken. Niet alles bleek een succes, maar wel een enorm leerproces. Uiteindelijk is Cantor datgene waar we echt in geloofden. Een fantastisch nieuwe tak met elke dag weer mooie inspirerende uitdagingen en leuke nieuwe contacten. Cantor geeft het hele team enorm veel energie en plezier en dat is voor mij al een reden waarom Cantor een blijvertje is.

Zoek en ontdek

Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws wat ons leven kan verbeteren. Dat kunnen nieuwe IT systemen, nieuwe diensten en bedrijven zijn, maar ook zeker nieuwe meubels. Meubels die net even slimmer zijn ontworpen en echt vernieuwend zijn met andere materialen en andere functies.

Inspiratiebron

Social Media is voor mij een bron van inspiratie. Daarnaast word ik geïnspireerd door het voeren van gesprekken met mensen. Ik sta altijd open voor een goed gesprek!
 

Goed idee

Blijven bewegen! Elke dag sporten en blijf vooral nieuwe dingen proberen. Niet alles lukt, maar je krijgt er wel veel energie van.

Leuk leermoment

Door ik constant in beweging ben en blijf proberen zijn er heel veel leermomenten. Het is heel moeilijk om er specifiek 1 te noemen, want leren is altijd goed. Mijn laatste mooie leermoment is het starten van een zelforganiserende organisatie met ons team.

Eerst Napels zien en dan sterven

Ik heb geen concrete bucketlist. Wel wil ik nog veel van de wereld zien en vooral veel plezier hebben, want dat maakt alles beter.

Dit verhaal deel je met ...